oncontextmenu="return false"

Mobilinlägg.

Jag hade såna fina dagar och en grym midsommar i Trollhättan med A. Kunde inte haft det bättre! Längtar redan tillbaka, men om två veckor är jag hos min bästa igen.
Nu ligger jag i sängen och kikar på film innan det blir sömn. Imorgon är det jobb (sista veckan innan semester, gött) och häng med Jess som gäller.

 


ingen har mig mer än vad du har mig.

Jobbade halva dagen i måndags, kastade in handduken efter 5 timmar och sen låg jag i soffan resten av dagen&kvällen med enormt magont, även hela tisdagen. Ja, roligare har man haft. Så det var gött att kunde vara tillbaka på jobbet igår och faktiskt kunna stå utan att vilja lägga mig ned i fosterställning med värmekudden. Men till något positivit - har precis hängt lite på sj.se, och på onsdag är det dags för trollhättan igen. Längtar så jag spricker!



I wish you had words.

Hade en jättefin helg. Middag och prat i flera timmar med Emelie, massa regn, middag och vin på ett glas med annie, häng med josephine. Ja, fina tjejer det där. I veckan har det bara varit jobb och jag har varje dag kikat i mitt fack på jobbet och hoppats på att ha fått tillbaka min ledighetsansökan. Men bara att vänta och hålla tummarna för att jag om precis 2 veckor sitter på tåget till Trollhättan igen och får spendera midsommar med finaste Anton. Vore så förbaskat bra. Idag har det varit röd dag (=ledigt för min del), så jag har spenderat den med min bror, mina älskade oliver&leo och mamma. Kom hem för en liten stund sedan och nu ska jag bara mysa framför lite serier innan det är dags för lite sömn.