oncontextmenu="return false"

Dagen innan nyårsafton.

Dagen har spenderats med slemelie. Vi har gått på stan - handlat dricka och massa saker till imorgon (glitterspray, strumpbyxor osv osv) Jag fick även med mig lite fina vinglas hem och ny mascara. Sen drog vi hem till emelie och sen åkte vi till flygis för att handla mat till imorgon, vi spenderade cirka 1½ timme sammanlagt på flygis och även coop. Herregud. Sen kommer vi hem till mig runt 21, inser att vi glömt en grej, åker tillbaka till flygis och sen tog vi även en sväng till donken. Satt som en smäck det.

Nu sitter vi här i soffan, lyssnar på julmusik och emelie spårar sönder (hon är övertrött) Sånt gillar vi, visst?

Feel the need to lay it down beside you and tell you I feel you in my heart, and I don't even know you. And now we're saying bye bye bye.










onsdag.

Gårdagen var dundermysig. Emelies hår blev fint, kinamaten var som alltid dundergod och sen slöade vi i soffan framför "when a man loves a woman" och "criminal minds". Emelie drog runt 1 och jag somnade på si så där två sekunder. Dock sov jag jätteoroligt, drömde om fel saker och när man vaknade fanns det lite svidande känslor i kroppen. Det man ignorerar och gärna inte tänker på, brukar ha en tendens att komma upp i drömmar. Gillas inte.

Iaf, ska snart ned på stan för att träffa emelie, vi ska handla lite inför imorgon och fixa lite. Så jag kanske borde sätta på ansiktet nu, yesyes.

puss.

I needed somewhere to hang my head, without your noose.


Dagen har bestått av plugg och sen var även min bror, emma och nellie här ett par timmar. Jag och min bror spelade wii, nellie försökte riva min lägenhet och emma levde loppan i mitt skafferi. Finns massivs med gott där förstår ni.

Ikväll ska jag och emelie käka kina, det är så gott så det kommer sitta som en smäck! Och eftersom ingen av oss orkade fixa hennes hår igår, så gör vi det ikväll istället. Lagom slappt och bra.

Förresten, ikväll går filmen "when a man loves a woman" på femman.
En gammal, men ack så fin film.

When it hurts the most, I'll push a little more.






Hon har ett falskt leende, jag har sett det.

Har jag fått något gjort idag då? Jodå, några uppgifter har blivit klara. Skönt. Sen blev det pannkakor till middag, och jag ville ha sylt till.. men.. tror ni jag fick upp syltburken eller? Fan heller. Då hade man nog behövt en man tror jag..

Strax kommer emelie hit (ovanligt, jag vet.. vi typ "hyper-ses" nu när hon är hemma, så att jag klarar mig sen när hon åker tillbaka till norrköping) och planen är iaf att jag ska färga brudens hår. Blir säker asbra.

puss.
Säkert! - någon gång måste du bli själv

Don't you give them tricks.

Shopping stod på schemat igår och jag hittade en hel del: 4 tröjor, en kjol, smycken och 2 par skor. Jag är rånöjd, yepp. När vi kom hem från sthlm följde emelie med mig hem och kvällen bestod av att skratta åt helsjuka saker som bara vi tycker är roligt, dricka kaffe, äta paj och glo på tv. Mysigt om något.

Idag myser jag i stora mjukisbyxor och en riktigt stor hoodtröja
, för jag har en dag som enbart ska innehålla plugg. Planen är att göra det som står på min plugglista och inte få för mig att göra helt andra saker - "som för stunden tydligen är mycket roligare än att sitta med näsan i böckerna".

Nu ska jag äta lite lunch (jag är så fruktansvärt sugen på varma mackor så jag dör) och sen plugga vidare.

puss.

Det här vet du inte om, men jag väntar på dig.

Igår var det juldagen och då var det utgång som stod på schemat. Emelie&jag kom igång riktigt ordentligt här hemma hos mig och sen dansade vi bort natten på mobergs med bra människor. Jag hade så fruktansvärt roligt och runt halv fem slocknade jag i sängen med sällskap. Sånt gillas. En lyckad kväll!

Idag då? Jag har nog aldrig varit såhär trött som jag varit och är idag. Så jag har varvat mellan sängen, soffan och köket. Jag har haft sex and the city-maraton och cola-flaskan har stått på bordet hela tiden. Lagom gött vill jag lova.

Imorgon
blir det in till sthlm med emelie, trängas med massa människor när det är mellandagsrea? Ja, det är tanken det.

Nu ska jag glo på ännu ett avsnitt av satc, puss.


Julafton 2009.

Om jag hade en fin julafton? ATT jag hade. Underbara människor hela högen. Och fick jag fina julklappar? Ohja. Fick Wii (lycklig tjej!!!! då behöver jag inte hänga hos min bror hela tiden), en värmefilt, balanceboard till wii, locktång, köksredskap, presentkort, spel till wii, pengar och blablabla. Finfina saker! Nöjd tjej. Så vad tror ni att jag gjorde hela morgonen idag? Jo, jag spelade supermario. Älskvärt!

Ett bildregn vore kanske på sin plats? Jag tog sisådär 200 bilder igår. Love it.


Skjortkillarna. (och visst är oliver&leos skjortor fina? eh ja, bra smak man har va!)


Jag, vääärldens bästa karolina (hon är lite som min storasyster, fast det blir väl lite äckligt när man tänker så kanske, med tanke på att hon är förlovad med min bror..) och nellan såklart.



Min fina bror och hans fina Lisa.


Vuxenbordet.


Barnbordet.


Nellie blev mätt...


Lisas mormor, classe, janne, lisa, alice och lisas morfar.


De ser så förbannat charmigt fula ut, haha.


Karolina, nellan, brorsan och hunden sune.


Emmsi och min mamma, världens bästa mamma.


Lisa, mamma, lisas farmor, janne, linda, nellie, karolina och leo.


Nellie och Lisa.


Emma, lisas mormor&morfar, lisa, emil och oliver.


Tomten kom och ungarna var toknervösa.


Barnen, lisas syster emma osv.


Mina brorsbarn och mitt "bonus-brorsbarn" Olle. Glädje.


Folk.


Jag och Emmsi.


Lisas mamma Linda och finaste Leo.

23 December.

Imorgon är det julafton. Jag ska spendera dagen och kvällen i almunge hos min bror&lisa där vi lär bli runt 20 personer. Det kommer bli så fruktansvärt mysigt. Jag ska pussa på alla mina brorsbarn så mycket att de tröttnar på mig, jag ska äta alldeles för mycket julmat, jag ska ge bort fina julklappar, jag ska dricka glögg och jag ska glädjas av att jag har sån jäkla fin familj och släkt.

God jul, vänner!

J.W


01.10

Jag borde sova. Jag vill sova. Men inte fanken kan jag somna. Så fruktansvärt irriterande. Så här ligger jag i sängen, lyssna på kent, skriver lite för långa sms till josephine (hon är alltid den som får mina nattliga sms om allt & inget) och läser fröken hibbs blogg. Hon är trots allt lite ball.

Ne, jag kanske ska försöka somna igen. För femtioelfte gången. Wish me luck?

you're so ugly when you cry please, just cut it out

Idag har jag pluggat, duktig tjej. Sen har jag spenderat tid nere på stan med emelie och annie, sen åkte vi hem till mig och fikade lite. Sött.
Nu har jag precis ätit och kvällen kommer spenderas med emelie. Finfint.

Imorgon har jag tvättid, men ska även träffa brorsan och nellie för fixning med sista julklappen. Lär ju superbra. Och sen är det ju julafton, och oj vad december har gått fort! Snart julafton känns ganska crazy måste jag säga.


curtain's finally closing
that was quite a show
very entertainin'
but it's over now
go on and take a bow


idiot.

Det känns in i benmärgen, och det borde inte göra det. Inte längre.

Det är så fel, så avigt och du är som det där ruset man kan känna av alkohol, men du är också som den där hemska baksmällan dagen efter då man tänker "aldrig mer".


Sometimes I wonder why we're always coming down, and why we need to touch the ground.

Förmiddagen har spenderats med mamma. Jag tror nog att hon har lite seperationsångest.. sötmammsen. Vi har köpt julgran åt mig och fixat med lite saker. Har även varit hos brorsan en sväng och pussat på världens sötaste nellie.

Nu har jag pluggat nån timme, så högen blir i alla fall lite lite mindre. Det tackar vi för.

Nu väntar jag på att mormor&morfar ska komma, vi ska hämta en platt-tv som jag fått i tidig julklapp. Lovely! Sen ska vi storhandla, tänkte även försöka handla mammas julklapp (så att jag kan sluta grubbla över den!) och efteråt ska jag bjuda dom på middag.

Nu plingar det på dörren, puss!


Brittany Murphy.

Fick ett sms från annie för ett par timmar sedan: "Brittany Murphy är död".
Hur jäkla sorgligt är inte det? En sån grym skådespelerska med väääärldens underbaraste skratt som bara blev 32 år. Livet är så jävla orättvist ibland.



Another day to sing about the magic that was you and me.

Idag har jag varit nere på stan, hämtat ut ett paket från h&m: två tröjor (är heeelt förälskad i den ena) och sedan smycken (ringar.. som om alla ringar jag redan har inte vore tillräckligt. but i love it) Sen har jag försökt hitta min sista och även svåraste julklapp - till mamma. Hittade dock inget, men jag har en idé nu i alla fall.

Nu ska jag precis målat naglarna, kikar på sex and the city och tanken är att börja städa lite strax. Mys. Kvällen kommer att spenderas med emelie som ska komma över, jag har saknat min bästa vän så mycket så kvällen kan inte bli bättre!


So don't knock it, don't knock it, you've been here before.

Klockan är redan snart halv tio, oj vad dagen har gått fort. Just nu sitter jag och slår in en del julklappar, dock ligger emmas julklapp i nån av alla mina flyttlådor (eftersom jag köpte den för så pass längesen) lycka till med att hitta den säger jag. Nu tänkte jag ställa mig och diska, sedan ta en lång dusch och sen mysa ned mig i soffan igen och kika på sex and the city. Jag har börjat kolla om hela boxen, igen. Alltid lika bra.

Förresten, Michaela Forni har nu släppt sin bok.
Jag vill ha den! Hör ni det? JAG. VILL. HA.

Vinterns korta dar är långa i år.

Fortfarande lite halvt sänkt av min förkylning idag, vill bli frisk frisk frisk! Men än så länge har dagen spenderats med min bror och nellie som var här imorse, sen har jag hängt på stan med annie. Har köpt julklapp åt oliver och även min bror, är snart färdig med alla klappar - sköönt.

Just nu väntar på att min andra bror ska komma, sen tänkte jag nog mysa ned mig i soffan en stund. Jag är trött och behöver nog ta en ipren. Kvällen blir lugn, det är en sak som är säker i alla fall. Mamma kommer hit tidigt imorgonbitti och hjälper mig med lite allt möjligt. Fin familj man har.

Förresten - vad jag saknar dessa små sötnosar.
(min fina smillis är den allra allra brunaste)


Imorgon kommer min partner in crime hem!!


All I gonna get is gone with your step.

Det är förjävla mycket snö, vänner. Det är det. Det är nästan så att jag vill åka pulka, men jag är förkyld som ett jävla as. Så gaaaalet jobbigt, inte varit såhär förkyld på år&dar. Så idag har jag gått och nyst säkert tusen gånger på IKEA. Det är lite synd om mig. Fast samtidigt inte - för jag har shoppat loss på ikea. Aj sa plånboken, wiho sa jag.
Så imorgon ska det fixas med hyllor och grejer. Ska ringa min bror strax och smöra lite.. han är nämligen ledig imorgon och jag tänkte.. vad vill man göra på sin lediga dag om inte hjälpa sin söta lillasyster med att bygga hyllor? JA, klart som fan att man vill. Right?

Nu har jag precis tryckt i mig lite mat och tänkte dö här i soffan en stund. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk, så jag ska kurera mig för resten av kvällen.

Puss.


we're not the same, dear, as we used to be.

Jag har rotat fram gamla bilder i jakt på ett minne från en förlorad tid,
och jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig.

Erik Hassle & Ellie Goulding - Be mine


Vi står på gatan, bryter meningar i mörkret.


Dagen har spenderats med mamsen
på stan, på rusta, på coop, på jysk, på flygis.. ja gud vet var. Det tog i alla fall typ 5 timmar för oss, hah. Jag hade även tid på UM imorse, så nu är "förrådet påfyllt" igen. Skönt. Jag har också fått ännu en julklapp klar, till min bror. Så nu har jag mamma, min andra bror, lisa, karolina och oliver kvar. Stressad? Ja, lite va.

Nu har jag precis ätit en sen lunch, tänkte dammsuga nu, sen gå och köpa cigg och ikväll måste jag plugga. Har inte hunnit det de senaste dagarna, inte bra alls. Högen är lagom stor nu...

Imorgon ska jag till IKEA med brorsan och mamma, igen. Jag älskar ikea, puss på det.

You’re the kind of girl who can take down a man and lift him back up again.

Hej! Sov riktig bra första natten i lägenheten faktiskt, helt okej! Imorse blev jag väckt av ringklockan runt 9. Vad i helvete var lite min första tanke, jag som egentligen skulle gå upp vid 10. Och vilka stod inte där om inte min bror och leo. Deras plan var tydligen att kolla in lägenheten och hänga med mig halva dagen, sötnötar. Så runt elva hade jag tvättstugan, slängde in lite tvätt och sen drog vi ned på stan, och jag har även köpt en julklapp åt nellie. Börjar bli lite stressad, det är några julklappar kvar och inte allt för långt kvar till julafton.

Nu har jag precis fixat med tvätten igen, sitter nu och äter gorbys och dricker en kopp kaffe. Gött.
Ska om en stund ut i snövädret igen och handla. Att jag storhandlade för över 2000:- igår var tydligen inte tillräckligt. Blä.

Men först ska jag ringa mamma, puss!

När du gett allting de säger att du har.

Okej vänner, nu tar vi en uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna.

Fredag.
Ja, då var det utekväll som stod på schemat. Mötte upp tjejerna (jonna, hanna, becca och jossan) utanför systemet och vi handlade gott till kvällen. Sen satt vi hemma hos jonna på golvet och tryckte i oss pizza, sen blev det drinkar och idol och tillslut hamnade vi på mobergs. Hade jag roligt? ATT jag hade. Men det blev lite för mycket alkohol tillslut, så när jag kom hem toksomnade jag i sängen med kläder och allt på.. SAMTIDIGT som jag pratade med en vän i telefonen. Är man trött så är man trött lixom.


Lördag. Jag smått vinglade mig upp ur sängen, skakis och så äckligt trött, runt 10. Försökte bli människa igen genom dusch, ipren och frukost och sen drog jag ned på stan med Karolina. Jag tog sprutan mot svininfluensa (delvis pga jobbet och delvis pga leo som är i riskgruppen) och sen drog vi till donken för käk. Satt som en smäck faktiskt. Kvällen blev dock mindre bra, jag fick lite biverkningar av sprutan. Jag hade hög feber, frossa, huvudvärk, ont i kroppen och jag hade så fruktansvärt ont i armen. Så jag gick och la mig vid 21 och sov fruktansvärt dåligt hela natten. Tyck synd om mig?

Igår. Mådde kanske inte så jättemycket bättre, dock var febern inte lika hög. Så hela dagen och kvällen spenderades med att ligga i soffan och även att packa ihop alla min grejer jag har hos min bror.

Idag.
Känner jag mig inte alls sjuk idag, dock trött och ont i armen har jag fortfarande (att bara sätta på sig en tröja gör att man vill hugga av sig armen) Men klev upp kl 7 imorse för idag har jag flyttat från min bror till lägenheten. Så nu efter att nästan hållt på i 12 timmar så har alla åkt hem. Och här sitter jag i min soffa framför tvn och myser. Jag är så jävla trött att jag dör..

Nu ska jag lyssna på melissa horn och sjunga så där jobbigt högt som jag gör när jag är ensam. Puss på det.

So tonight, I’m gonna find a way to make it without you.

Imorse var det bara att kliva upp kl 7, och jag som har drömt otäcka och jobbiga drömmar hela natten var förbannat trött. Fy. Sen drog vi iväg till emmas&olivers skola, de skulle gå luciatåg - så förbannat söta. Sen efteråt drog jag, karolina&nellie ned på stan. Nellie fick sin spruta på bvc, och sen shoppade vi lite smått. Sen upp mot flygis för att handla och nu är vi hemma igen. Vi har varit på stan sen 9.30 till 13 och det känns som om dagen har gått sååå långsamt av någon anledning.
Nu ska trötta jag trycka i mig lite lunch och sen bara chilla ett par timmar. Tröttmössa. För ikväll blir det middag hemma hos jonna och sedan utgång,
taggad? det kan du lita på.

Ha en bra fredag!


Nelliepellie.

Nellie är så förbannat charmig. Hon älskar musik och dansar gärna när hon hör någon låt. Men det finns en låt som hon totalt älskar, när den låten kommer på mtv eller något liknade så står hon och verkligen dansar under hela låten, och det är "sexy bitch" haha. Det är bara sån sorts musik som duger när hon ska dansa ordentligt.

Sötnöt.


Melissa Horn, göta lejon, 9 december.

Om Melissa Horn knockade mig off my feet igår? ATT hon gjorde. Fy vilken fin spelning. Inför vissa låtar berättade hon om meningen med dem och hon var så fruktansvärt öppen och ödmjuk, vilket jag beundrar så otroligt mycket - att sitta framför en publik med sin gitarr och säga det hon sa. Sånt är fint. Och att hon grät under vissa av sina låtar gör bara att det går ännu mer in i hjärtat. Jag var tårögd under många låtar, det vill jag lova, men när min allra allra favoritlåt "hanna" kom så rann tårarna.

Att man kan beröra så som hon gör och gjorde igår är helt otroligt.


Vet du alls vem du varit? vet du ens vem du är? älskling, det är livet.

Todeloo!
Imorse hade jag en dejt med ännie, vi åt frukost på stan. Hur mysigt som helst! Sen förbi UM och sen även en sväng på stan då jag köpte lite smått&gott. Kom hem för en stund sen och ska pallra mig ned på stan igen, ska möta karolina, köpa middag och fixa lite annat. Good.

Sen ikväll är det Melissa Horn som gäller som sagt. Ih, fy vad roligt det ska bli att få se henne live. Hon lär vara grym!

Ne, skynda sig ned på stan var det ja..


Melissa Horn.

Jag har verkligen fina människor omkring mig. En vän har bjudit mig på Melissa Horn's konsert som är imorgon. Är jag en glad tjej eller är jag en jävligt glad tjej? Jävligt glad!! Hon lär ju knocka mig off my feet imorgon med sin fina röst och grymma låtar.



flackande blick och lögner du snott, jag kan alla tecken, så kom igen ge mig vad du har

Har precis kört igång två tvättmaskiner och nu sitter jag här med pluggböckerna i högsta hugg. Deadline ikväll. Jag fixart, klart jag gör. Ska plugga typ 2 timmar nu, sen fixa tvätten och sen vara barnvakt åt nellie ett par timmar. Sen måste jag nog finslipa på tentan ikväll. Jag tror nog inte att dagen blir så himla mycket roligare än såhär faktiskt,
men hoppas att er dag består av lite mer roligheter!


skärpning!

Nu har jag ägnat lite tid åt tentan, men hey vad jag hela tiden kommer på helt andra saker att göra - plötsligt var det tydligen jätteintressant att titta på Ellen DeGeneres show, att kika i skafferiet ett antal gånger är tydligen också roligt, jag har ringt mamma 3 gånger, tagit rökpaus, kikat på h&m's hemsida (ville klicka hem lite grejer, men tjejen håller i pengarna, duktigt!)

och nu funderade jag på om jag skulle plocka ur diskmaskinen...?
nej
nej
plugga var det


Hela helgen har varit finfin.

Fredagskvällen blev jättemysig. Trerätters middag som var supergod, vin, öl, skratt och vi spelade även spelet "tjejmiddag" från si så där 19.30 - 00.30, haha craaazy. Men det var superroligt!

 

I lördags började morgonen med att mamsen kom hit, jag fixade mig och sen åkte vi ut till roslagsbro för att hämta oliver&leo hos deras mormor&morfar. Snuttar! Vi åkte in till norrtälje igen, oliver klippte sig, vi shoppade och fikade även. Hur mysigt som helst. Sen bar det av hemåt, var hemma 2 minuter sen iväg för att dra ned på stan igen med annie. Köpte väärldens mysigaste tröja, älskar den! Sen hemåt igen och då fick jag vara hemma en kvart. Sen skulle jag iväg igen med brorsan&co, till flygis, till karolinas jobb och sen till en restaurang för middag. Hur gott som helst. Sen hemåt och var hemma cirka en timme, sen iväg för att träffa annie igen. Vi såg "luftslottet som sprängdes" på bio. Vi säger såhär: ettan är dundergrym, tvåan är lite sisådär och trean är bra!

Igår var jag nere på julmarknaden med emmsi. Köpte remmar, brända mandlar och sedan även lite underkläder på h&m. Sen bestod kvällen av att baka lussebullar och plugga.

Idag har jag än så länge varit hos läkaren, fått medicin och blabla. Ointressant. Dagen kommer bestå av tentaplugg, igen. Jag är inte laddad för fem öre. Jag vill bara glo på film och äta lussebullar..



A strangled smile fell from your face.

Godmorgon! Eller ja, jag blev väckt runt åtta. Men ändå! Har varit barnvakt åt nellie hela morgonen, nu sover hon äntligen så jag chillar framför en film och äter vanlijyoghurt med kiwi i. Lagom gott. Sen runt ett ska vi hämta emmsi i skolan, sen ska jag försöka underhålla dom för resten av dagen.

Efter kl 17 nån gång ska jag möta annie, vi ska fixa lite gott inför ikväll - för då är det tjejkväll som står på schemat med annie, malin, lännis och anna. Vi ska äta gott och mysa, hur bra som helst!

Nej nu ska jag kika vidare på filmen och sen göra mig iordning. Puss!


Gone for now feels a lot like gone for good.

Gårdagen spenderades mest med mamsen. Man saknar henne när man knappt träffar henne vill jag lova! Jag köpte även en ny mobil igår, och det jobbigaste med nya mobiler är att den ska ladda så länge innan man får leka med den! Ih. Men det var det första jag gjorde imorse kan jag säga, och jag är hur nöjd som helst. Absolut.

Och var sjuttsingen har den här dagen tagit vägen egentligen? Klockan är snart redan 16. Och det enda jag har hunnit göra idag är att äta en stor frukost, pluggat bort ett par timmar, tagit en långdusch, glott på mtv, ätit kakor, pratat bort 2½ timmar i telefonen och EGENTLIGEN skulle jag behöva plugga mer.. men med huvudvärk känns det inte allt för lockande faktiskt.

Vi får se. Nu ska jag ta en ipren och en till kaka. Mihi.

Let me be the one that shines with you.

Goddag!
Nu på förmiddagen har jag pluggat, bra bra. Dock känns det som om det aldrig riktigt tar slut? Alltid något nytt att ta tag i. Puuuh. Har även ringt en del samtal och varit så duktig så.

Nu väntar jag på att karolinas mamma ska komma med nellie. Sen blir det att vara barnvakt åt henne till fyra, då vi går ned till musikskolan, möter upp karolina och kikar på emmas dansuppvisning. Fan, jag måste ju vara världens bästa faster egentligen. Tar hand om dom som om dom vore mina egna sötnosar. Dock saknar jag grabbarna bus = leo&oliver. Från att fått träffa dom flera flera gånger i veckan, så har jag nu inte sett dom på veckor. Sadface.

Imorgon ska jag troligtvis äntligen köpa ny mobiltelefon. Happyface! Min är ju egentligen ganska så slut nu. Har bara ännu inte riktigt bestämt mig för vilken jag vill ha, velar mellan två styckna. Sicket jävla i-landsproblem va?

Håll min hand i vimlet.