oncontextmenu="return false"

Monday.

Självklart vaknade jag med halsont, snuva och fruktansvärt ont i kroppen imorse - halvdöd. Krigare som jag är så jobbade jag ändå, vilket var en pina vissa tillfällen. Sen jag kom hem har jag klunkat vidrigt mycket vatten och te, huttat lite kan jang, tryckt i mig c-vitamin och jag har t o m gjort min förkylningsdrink som består av pressad vitlök, varmt vatten, honoung och citron. Gott? Så jävla vidrigt är vad det är, men det har hjälpt mig förr så det är bara att köra. Krigare som sagt. Ska strax krypa ned i sängen och försöka sova bort det här. Puss


Even after all this time, nothing else I ever find in this whole wide world can shake me like you do.

Helgen har susat förbi, men det gör ingenting, desto närmare är det till onsdag.
Då kommer min fina. Världens bästa anton.

Livet bah.

Är inte allt för grym på att blogga nuförtiden. Tiden och orken finns inte riktigt. Livet bah. Har den senaste tiden spenderat dagarna och kvällarna med jobb, fina vänner, älskade brorsbarn, skratt, flera timmars kortspel, god mat, vin. Helt okej va? Imorse vaknade jag upp i panik 08.02, min buss till jobbet går 08.10. Jag som aldrig försover mig hade tydligen stängt av alarmet. Duktigt gjort. Men hann jag till bussen? Arå, snabb som attan var jag. Var så nöjd över det att jag skrytigt om det hela dagen på jobbet. Fick ju även lite motion då jag sprang till bussen, plus i kanten. Förra helgen var det en lyxhelg då den mesta tiden spenderades med finaste Jessica, denna helg är inte lika lyxig då jag jobbar. Mah. Trött. Så ikväll ska jag äta godis, glo idol och sen sova. Är så trött idag, trots att jag fick en ofrivillig sovmorgon imorse.


Mobilinlägg.

Dagen har bestått av jobb och sen middag&vin på "på g" med älskade Ingmarie, Alexandra och Elisabeth. Bäst. Nu hänger jag hos mamma med fina pojkar, hjälper oliver med hans läxa. Skrutten. Imorgon blir det jobb och sedan idolmys&vin med bästa Jess.


bäst