oncontextmenu="return false"

bakissöndag

Jag hade roligt igår. Riktigt roligt faktiskt. Fina vänner. Vi började hemma hos mig tills vi var ett helt gäng som drog till mobergs runt tolv. Vi dansade, tog några shottar för mycket, skrattade. Döbra alltså. Tiden gick riktigt fort och plötsligt var det stänging, det blev efterfest hos mig med louise&co, vi käkade ravioli och när jag nästan ätit upp allting så utbrister jag "men usch, jag tycker ju inte ens om ravioli".. tog tydligen ett litet tag innan jag kom på det. Haha. Sedan hamnade vi hos min granne elin. Jag somnade inte förrän efter 7 nån gång..

..så dra mig baklänges vad trött jag var idag, och bakis. Sov 4 timmar, sedan kunde jag tammefan inte somna om. Så jag har inte gjort något ansträngde i onödan idag inte. Jag har städat från gårdagen, duschat, tagit några powenap, glott på film, ätit hur mycket som helst och varit bästis med cola.

Strax ska jag krypa ned i sängen och ta igen lite sömn.
Imorgon ska jag umgås med älskade josephine.


Världens bästa pontilipontus.


Oh she got a way with them boys in the place, treat 'em like they don't stand a chance

Har varit nere på stan och köpt öl till kvällen. Inne på h&m trodde jag att jag stötte på världens mupp som ställde sig och slog på mig med strumpbyxor, men det var bara annie. Haha! Så blev en liten sväng på stan med henne och hanna, sen hemåt igen och nu småstädar jag lite inför kvällen.

Om jag är taggad? ATT jag är. Kommer bli en dunderkväll med bra folk, och att jag redan vet vad jag ska ha på mig gör att man sparar lite tid och lite bekymmer. Skönt. Äkta i-landsproblem det där annars.

Nej nu ska jag diska, puss!

Jahaja, då var man 21 år.

Min födelsedag igår blev jättefin och jag var tusan så nöjd! Fick massa fina presenter, men de absolut bästa presenterna var en klocka som jag länge suktat efter och ÄLSKAR, och att jag i sommar blir medbjuden av min fina bror och hans familj till malta (om det går att fixa med hotell och blabla) Hur bra som helst! Bästa familjen. Och sen världens sötaste vänner som ringde/smsade, imorgon kör vi all in!

Nu ska jag springa ned i tvättstugan, och sen ska jag äta kyckling och pasta (ne annie, jag har inte förätit mig på det än)


25 februari - GRATTIS TILL MIG!


stjärnor glittrar vackert och vimlar av passioner kan det tyckas

Efter att ha städat hela dagen så tänkte jag nu ta en långdusch, ha ansiktsmask, pilla med naglarna etc etc. Och sedan blir det sängen och glo på några avsnitt av the big bang theory, jag blir så glad av den serien! Underbart.


not be moved by you

Har gjort om bloggen lite smått, hade tröttnat så förbaskat mycket på den andra designen. Så slängde ihop det här och det får duga ett litet tag iaf. Älskar i alla fall citatet "talk is cheap", klockrent är vad det är. Så det blir nog mer bilder än text här framöver.

Idag har jag städat och handlat inför imorgon, eftersom jag fyller år imorgon! 21 barre, herrejäklar.. var tar åren vägen? "tanten fyller år" skriver annie på sin blogg, hon är rolig hon... eller?

talk is cheap baby








Don't you give them tricks.

Dagen har spenderats inne i sthlm med emelie&emma. Shoppat upp lite pengar - två tröjor, två par örhängen, armband och smink. Vi hamnade även inne på buttericks, och jag avled av skratt åt mig själv i en sån där spegel då man ser lite rolig ut. Kunde inte sluta skratta, underbart.

Nu kom jag precis hem, är riktigt trött. Så det blir chill framför tvn ikväll. Och imorgon ska jag plugga, städa och handla.. (varför känns det som om jag städar hela hela hela tiden? haha)

Nu blev jag hungrig och detta blev ett sånt jädrans tråkigt inlägg. Men ääh, puss va

Jag behöver inte det här.

It's like forgetting the words to your favorite song
You can't believe it
You were always singing along
It was so easy and the words so sweet
You can't remember


Och jag antar att det är lite så. När jag hör Regina Spektor sjunga det där stycket och tänker på dig, så antar jag att det är lite så med oss. Jag kan inte riktigt komma ihåg längre. Det är lite för luddigt och gammalt.

Jag vet att du läser det här och du vet att du slutade bete dig som en vän i våras.

Det är bara inte värt det längre.

what if I got it wrong, and no poem or song could put right what I got wrong

Jag blir som mest kreativ på kvällar/nätter har jag märkt.
(det är även då jag städar som bäst, av någon anledning) Så det har blivit några fyllda word-dokument med massa sörja om allt&inget, och lite pill i photoshop, sen jag kom hem runt nio. Melissa horn och coldplay har hållit mig sällskap, sån där musik som gör en dökänslig egentligen. Fast det är ju bra det ibland också.

Godnatt.

the last bounce

Jag bara måste gå på "the last bounce",
de är så äckligt grymma och jag har i flera år velat se bounce live. Åh!

 


well, I'm choked, wanted rain on me

Måndag. Och jag kom precis hem, hämtade emma i skolan när hon slutade idag och sedan drog vi till badhuset. Mysigt! Nu sitter jag här med ansiktsmask i ansiktet och ska städa undan lite saker, senare blir det middag med emelie. Good stuff.

Och jag som verkligen verkligen borde ha pluggat idag.. fasiken.

hon var väl kärleken, han var i mitten av en hurricane


Jag har verkligen varit så fruktansvärt trött idag och har direkt inte varit så där dundersugen på att gå ut i snökaoset, så söndagen har blivit så slapp som möjligt.
Jag har städat undan från gårdagen, duschat alldeles för länge, pillat på en uppgift, skrattat åt the big bang theory, lyssnat på grym musik och ätit köttfärssås&spagetti.

Nu blir det sängen och sömn hörrni, imorgon är det en ny vecka! Godnatt, vänner.

but I made you cry and I can't stop the crying

 

somewhere in this city is a road i know
where we could make it
but maybe there's no making it now

 

lifehouse-it is what it is


Last night.










Dagen efter dagen före.

Jag hade helt döroligt igår faktiskt, träffade på härligt folk och dansade som aldrig förr. Idag däremot, ja idag mår jag bättre än vad jag trodde jag skulle göra. Icke bakis. Dock är jag trött som jag vet inte vad, somnade nån gång efter 5.

Så nu ska jag äta lite och kolla igenom samtalslistan och smsen på mobilen. Jag är en sån person som borde ha alkolås på mobilen...

Sen måste jag städa och kanske orkar jag till och med gå och handla. Kanske.

(bilder kommer bli senare)

Lördag.

Öl och skratt med magnus, emelie och sandra runt mitt köksbord. Sånt gillar vi, utan tvekan. Kvällen kan fan inte bli bättre.

Världens bästa emelie säger: Älskar min pernilla jättemycket!

Bra kväll är på g.


jag glömmer att vi glömt allt om varann, alla har vi fastnat hos nån någonstans


Glädjen av att veta att ens bästa vän är hemma.

Min emelie är hemma!! Hon kommer hit lite senare ikväll - HAPPYFACE!


head for the door

ben Harper - walk away


then you whisper to me, it doesn't matter what you say

Idag har jag hängt med annie&hugo hela dagen. Vi har suttit vid mitt köksbord i flera flera timmar och bara pratat och ätit. Helt otroligt hur mycket man kan prata ibland. Sen blev det en sväng ned på stan i snöyran (jag.vill.inte.ha.mer.snö)

Kom hem för nån timme sen och nu tänkte jag laga lite mat, är huuungrig.

talk is cheap

Jag har jobbat ett par timmar, gått en sväng på stan, kramat på emma, handlat med mormor&morfar, rotat i gamla texter&bilder och tänkt att jag har fina människor omkring mig. Jag har lyssnat på lifehouse's nya album och försökt lista ut vilka låtar som kommer spelas om&om igen i mina högtalare. Jag har hela kvällen tänkt "jag måste diska nu" och inte fan har jag diskat än, jag är så sjukt segstartad när det gäller dötråkiga saker. Jag är trött och vill lägga mig i sängen och läsa.

Nu vet ni.


here comes that sun again, that means another day without you, my friend

Förra gången kunde jag se någon slags mening i det. I det där tysta. Jag kunde förstå varför glappet mellan oss var så stort som det faktiskt var. Och jag antar att det var därför jag hade så fruktansvärt många ord som skrevs till dig, som bara du kunde förstå.
Men den här gången ser jag ingen mening, den här gången förstår jag inte alls varför glappet är så där förjävla stort igen. Det känns bara fruktansvärt löjligt. Och jag har försökt många gånger att hitta de där orden som är tillräckligt starka och inte för svaga, till dig. Men det har aldrig gått. Därför finns det nu bara ärlighet och någon slags tomhet kvar.


Jag fortsätter att sakna dig.

It's so hard to do and so easy to say.. but sometimes, sometimes you just have to walk away.




Solsken.







Fick en liten present av dessa kids och deras mamma idag,
bara sådär, bara för att lixom. Så söta!
Har jag sagt att mina fyra brorsbarn kanske är världens bästa?

"vad fin du är idag, pillan"






so pick me up when it's over, it don't make any difference

Mjaa. Jag hunnit plugga, pillat i photoshop, ätit middag, lyssnat sönder samma 4 låtar (varför gör jag alltid så? verkligen lyssnar sönder låtar så att jag sen blir helt dötrött på dem. finns dock undantag, ibland tröttnar jag inte för fem öre) och sen har jag även pratat bort lite tid i telefonen med världens bästa emelie.. som kommer hem om inte allt för lång tid, så där lagom till min födelsedag, en glad pernilla!!

Nu kikar jag på halv åtta hos mig, ska dock ta en dusch strax och sedan kika på the big bang theory. Jag ääälskar sheldon! Han är så förbaskat härlig att jag skrattar högt!

the way I can recognize it


Tisdag.








fake love for an hour or so

Det var kallt imorse, riktigt kallt. Verkligen inte okej! Jag är så trött på kyla och snö att jag inte vet var jag ska ta vägen. En utlandsresa nu tack? Snälla? Inte det? Nehe..

Jag borde sätta mig och plugga nu. Dock är jag så extremt otaggad. Skulle egentligen ha pluggat igårkväll, men då var det plötsligt så galet mycket roligare att diska och damma och dammsuga och skura golv och och och.. Ja, ni hör ju hur bra den pluggstunden gick. Men lägenheten blev ju ren i alla fall, fast den känns inte lika fin idag efter att ha haft hundar här på morgonen och även nellie som är en mästarinna på att stöka till.

Äh man ska kanske skaffa sig lite självdicipil och få lite plugg gjort. Typ.. nu.

Så kan ju ni istället lyssna på lite john mayer:


a heartbeat


en känsla som är ren


alla hjärtansdag

Alla hjärtansdag idag.. blablabla. Har spenderat den hos min bror och ätit god middag, lagom mysigt och slappt. Sen förutom att mamma har gett mig söta presenter (hon är så söt), och att jag fått fina sms från fina människor, så har jag även beställt en present till mig själv:

 

Jag ääälskar färgen och hur snyggt kommer det inte vara i vår och sommar? Lovely.
Skulle inte banga att ha alla färgerna, en för varje outfit lixom.


no matter how many breaths that you took, but still couldn't breathe


sjung om de gånger vi delade ett liv med en blick




Världens sötaste.




your face I see in every reflection

Var jag en trött tjej imorse? Det kan ni lita på. Innan kl 6 var ungarna här och de var minsann pigga som tusan och inte jag. Vid åtta var leo på dagis och oliver på skolan och jag gick hem till brorsan och hängde där en stund. Sen följde han&nellie med hem till mig och efter ett tag drog vi och handlade och gick promenad. Och huuur mysigt var inte vädret idag hörrni!? Jag blev helt fnittrig av solen!

Sen ikväll har jag pluggat, känner mig lagom duktig för det blev en hel del gjort! Nu ligger jag i soffan och funderar på om jag ska lägga mig i sängen och läsa lite, jag är jättetrött och imorgon kommer ungarna innan 6 igen... Läste även ut en bok igår, så tänkte börja på en ny ikväll. Dock vettejag tusan vilken, jag har så många olästa så jag vill läsa allihopa samtidigt! Kanske blir det Marilyn Mansons självbiografi "den långa vägen ut ur helvetet".. we'll see!

och hon rör vid hans rygg


och på något sätt fick det vara nog. tillslut klöser man sig in under någons hud enbart
för att kunna nå vad den inte säger, men känner. känner alldeles för mycket av.

hon som pratade med varma ord och klöste som om det vore på liv&död, han som visste känslan och formade de rätta orden med allvar i rösten, hon som visste vad alla tänkte precis just då och långt innan, och han.. han som hade alla blickar på sig och tog korta andetag.

och mellan stickande känslor i kroppen och kaffe som svalnat för längesen,
så föll något isär.. medan något annat föll ihop.

tuesday baby

Hela dagen har spenderats med de människor jag älskar mest - min mamma och mina storebröder. Vi har ätit en stor frukost som innehöll deeptalk, vi har byggt ihop en hylla hos mig, storhandlat, hängt hos daniel, varit på stan osv osv. Hur mysigt som helst.
Nu har alla åkt hemåt och jag ska strax laga pannkakor, har varit sugen på det hela dagen! Med grädde och sylt, mums!

Imorgon kommer mina fina brorsbarn oliver&leo runt kl 6 (!) på morgonen. Aahh, jag bara känner nu hur trött jag kommer vara då! Jag ska i alla fall lämna grabbarna på dagis och skola, sen drar jag nog hem till daniel och hänger en stund. Sen resten av dagen måste jag verkligen plugga..

Syskonen Lundberg.


Effektiv måndag

Vaknade upp imorse med två hundar bredvid mig, förjävla söta. Sen bestod morgonen av att mammsen kom hit, sen även brorsan&emmsi. Resten av dagen har jag tvättat, handlat, dammsugit, skurat golven, städat badrummet, rensat bland kläder, bäddat rent i sängen, lagat riktigt god middag och nu har jag precis vikt tvätt. Jag känner mig ganska duktig och effektiv faktiskt!

Så nu kikar jag på "halv åtta hos mig", sen ska jag plugga nån timme och sedan tänkte jag unna mig lite choklad och nån grym film. Perfekt!



Förresten, kikade igenom alla min videoklipp som jag har på min mobil idag. Har ungefär tusen på mig&emelie. Och på en av filmerna som jag tittade på så gör vi verkligen ingenting, förutom att skratta som idioter.. åt vadå? Ja, jag vettefan. Vi skrattar bara. Och det fick mig att sakna bruden som en tok!

meet me at the top.

 

Gårdagen blev jättebra. Blev oxfilé, hasselbackspotatis, sallad och tzatziki till middag - hur gott som helst! Sen kikade vi på melodifestivalen, åt cheesecake och drack vin. Imorse vaknade jag av att leo kom och la sig i min säng och ville gosa, finaste leo. Tog bussen hem efter att ha ätit nybakade scones till frukost, och när jag väl kommit hem så drog jag och hängde med annie ett par timmar. Var ju sådant fint väder idag, hur mysigt som helst när solen sken! Jag vill ha vår nu nu nu!


Nu har jag precis pratat bort en timme i telefonen med min käre vän joachim, så nu tänkte jag städa lite innan jag börjar med middagen. PUSS


lördagsmys

Hallå. Får bli ett snabbt och litet inlägg nu.
Kom precis hem, har spenderat lite tid med favoriterna annie&lännis på stan. Strax kommer min käre bror och hämtar mig, ska spendera kvällen ute i Almunge hos honom, lisa och barnen. Äta gott och dricka lite vin. Låter inte helt fel va?

Nu måste jag kila, ha en fin lördag! puss

ny parfym i samlingen

Jag är en sån person som äääälskar parfym och jag har nog lite för många egentligen, men äh! Idag köpte jag en till som jag trånat efter ett tag nu. DKNY Fresh Blossom - den kommer verkligen passa perfekt till våren och sommaren. Jag älskar den.



fredagsmys

Min bror och hans Lisa kom som sagt över med lunch. Mysigt! Sen blev det en sväng på stan, köpte lite småsaker och sen gick jag hemåt till min andra bror.. blev bjuden på middag och drack lite vin. Satt som en smäck va! (tur att mina bröder vet att när de ska träffa mig, så är det bra om det finns mat inblandat i det hela.. hah)

Nu är jag hemma igen och kvällen ska spenderas med denna goding:

Såååå gott.


Rösten tillbaka.. typ!

Idag har min röst sakta men säkert börjat komma tillbaka, jag behöver inte längre var tyst eller viska! Visst, det låter väl fortfarande ganska illa, kanske ingen fröjd för någon annan att höra på, men ändå! Man ska vara glad för de små sakerna, visst?

Just nu sitter jag och väntar på min bror&lisa. Eftersom de bor i almunge så ser man ju inte dem allt för ofta. Så nu när de ändå är i norrtälje så kommer de över och fikar en stund. Mys om något.

Sen måste jag ned på stan en sväng. Good good.

It's like you and I don't even try to get along, like the two of us together are wrong. It's like you and I can't let the good make up for the bad, guess we can't go back to what we once had.


musiktips

 

jag har fastnat för the perishers.

pills, never bloom again, my heart,
best friends och trouble sleeping

är låtar som går om och om igen.
lyssnarå!


4 februari

Snön fortsätter att vräka ned, och jag är ganska trött på den måste jag säga. Urk.

I alla fall, rösten är nästan värre idag. Låter verkligen jättehemsk och hostar som en tok gör jag också. När min bror kom hit imorse skrattade han när han hörde mitt försök till att säga ''hej''.. lyckat, när ska detta ge sig?
Dagen har som sagt spenderats med bror min, vi har varit hos mormor&morfar, lämnat böcker på bibblan och sen även till flygis en sväng.

Nu ligger jag här i soffan och planen för några timmar framåt är plugg,
puss


that’s one thing I would never say to you

 

I hope my smile can distract you. I hope my fists can fight for two
So it never has to show and you’ll never know

I hope my love can blind you. I hope my arms can bind you
So you’ll never have to see what we’ve grown to be

One may think we’re alright, but we need pills to sleep at night
We need lies to make it through the day
We’re not ok



Hallå vänner! Idag låter jag som en kråka, min röst är nästintill obefintligt. Förjävla jobbigt när det ringer och man inte riktigt får fram några ord.

Jag har precis tagit en lång dusch, ligger nu i min säng med en kopp te (oj vad ovanligt) och lyssnar på the perishers - pills. Myslåt.

Imorgon kommer mamma, jag ska storhandla, vi ska till brorsan en sväng, jag måste till bibblan, plugga och blabla. Blir nog bra det där hörrni.

Nu ska jag kika på nån film och sedan försöka sova. PUSS

my fingers claw your skin, try to tempt my way in

Dagen har som sagt spenderats i täby centrum med josephine. Hittade inte allt för mycket.. men det blev en skjorta, lite underkläder, förvaringslåda och sedan en skin serum från make up store. Så nöjd är jag i alla fall!

Men det är galet ansträngade att springa omkring i affärer när man är sjuk vill jag lova. Kom hem för typ två timmar sen och jag är heeeelt slut i kroppen. Så kvällen blir lugn med nån film och sedan självklart paradise hotel (sista avsnitten.. sadface) och sen hoppas jag på att jag får sova bra i natt.

Men nu ska jag plocka undan lite saker och diska, och sen ta en lång dusch.

Puss.


asking for something out of you, anything at all

Äh det här med att vara sjuk länge är inte min grej - nu drar jag till täby centrum och spenderar dagen med lite shopping och josephine. En perfekt tisdag.

Puss

Måndagkväll.


Här har ni mina två andra bästisar, som jag varit bundis med i över en vecka. Jag dricker minst 3 koppar om dagen, så gaaaaalet gott. Och jag som aldrig har tyckt om att ha honung i te har nu faktiskt lärt mig det. Gottgottgott!

Och hörrni, fasen vilken bra tv-kväll det har varit ikväll: halv åtta hos mig - outsiders - csi ny - och nu börjar paradise hotel. Helt lovely.

Efter PH ska jag ta en ipren och försöka sova som en jävla stock, är helt dötrött.

Nattinatti.

I say you can't get enough, now you can't get enough

Vill ni höra något extremt komsikt? Jag har blivit förkyld, haha dra mig baklänges. Ägnade hela lördagkvällen och igår till att nysa 50 gånger i timmen och snörvla som en tok. Jag var frisk si så där 1 dag innan jag sen ska bli förkyld också. Life is good. Men jag är trots det pigg och jag tänker definitivt inte tänka att jag är sjuk. Nässpray är min absolut bästa vän just nu.

Men jag undrar vadfan jag höll på med i natt.. jag drömde att nån tog en av mina kameror, och sen när jag vaknar så tänder jag lampan och börjar leta efter kameran i min säng. Och eftersom jag självklart inte hittade den så blev jag skitsur och somnade om. Alltså va?? Hade nog inte alla hästar inne där inte.

Anyway, idag har jag varit och klippt mig. Så nu är håret fräscht igen! Jätteskönt. Kom hem för nån timme sedan och tänkte nu äta något innan jag börjar plugga. Jag hatar att jag är dösugen på kebab med pommes och massa vitlökssås, fasen vad gott det hade varit...

Förresten så har jag hamnat i en kings of leon-period igen.
Man blir aldrig riktigt mätt lixom.