oncontextmenu="return false"

21.56

Shoppingdag idag med mamsen. Hon väckte mig runt 9.30, men jag klev väl upp runt 10 skulle jag tro. Vi for iväg någon gång vid 11 :) Hittade en hel del faktiskt: 2 par skor, 2 par örhängen, tröja, kalender och en bok. Great! :) Sen efteråt åkte vi till några vänner till familjen, fikade och så. Mys.
Imorgon har jag ingen aning om vad som händer på dagen.. den enda dagen på detta lov som jag inte vet vad jag ska göra. Ska iofs kanske umgås med anniepannie, får se! Ska iaf träna med henne på kvällen :)

Usch. jag har verkligen tappat suget på att blogga = / triiist.. Sitter iofs inte alls mycket vid datorn längre, men ändå..

In my head there's only you now

every word we said was true

Gårdagen var jätterolig, verkligen en minnesvärd födelsedag :) Fick massa fint! Orkar inte riktigt skriva upp allt, har berättat det så många gånger för andra personer. Blir lite trött på det känns det som ;p
Första dagen på lovet, och inte fick man sova så värst bra heller. A ringde imorse 7.45, bara för att jävlas, eftersom han inte har lov. Sen ringer han 8.15, 8.45, 9.15 och 9.30. Plus skickar 2 sms. Hur orkar han? :)
Gick i alla fall upp vid 12, åt frukost och gjorde mig iordning. For sedan ner på stan, mötte annie. Gick runt lite, hade hur roligt som helst på h&m. För annie och jag brukar ibland göra så att vi väljer ut 3 plagg som den andre ska få prova, saken är den, att plaggen måste vara riktigt fula ;D Och vi hade riktigt roligt idag ;D haha. Bästa på länge.
Kom hem runt 15-16 någon gång. Chillade, pratade med A i telefon. Åt middag och drog sedan och tränade med annie.
Kom hem för inte så längesen, nyduschad och har ätit precis :) Så ikväll ska jag bara ta det lungt, titta på film kanske :)
Imorgon ska jag till Täby C och shoppa med mamsen. Ska bli riktigt roligt, längesen jag shoppade med henne faktiskt. :)
u and me
Hetaste blusarna ever, nee...


Lisa miskovsky - As daylight fades
repeat repeat!!!!

25 feb, GRATTIS PERNILLA

WIE! FYLLER 18 ÅR IDAG, GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL MIG SJÄLV ;D
Gosh.. nu har man blivit en stor flicka då ;> Eller som Peter säger: "Även fast du fyller 18 så kommer du alltid vara lika liten i mina ögon, även när du är 54!" Favoriten.
Dagen har än så länge varit toppen, men snart kommer det mer folk :) Härligt! Fått massa fint! Skriver nog mer imorgon skulle jag tro :)
Ha en bra dag!
ballonger

A, jag hoppas att du inte glömmer....

också söt

söt


Åh. Denna var också hur söt som helst!
Från topshop.com

sööt

loveit

Har blivit kär i denna underbart söta topp från h&m, mmm måste ha!

wouldn't that be sweet?

Äntligen lov! Det känns riktigt underbart, verkligen :) Men jag vet att lovet kommer att flyga förbi, och sedan sitter man där och undrar hur det kunde gå så himla fort! Det brukar oftast vara så i alla fall :)

Dagen började med samhällskunskap, helt okej. Sedan var det spanska, vi jobbade för det mesta med vårt projekt (som kommer bli toppen, toppen, toppen!), sen var det lunch och sedan började vi byta om för vi skulle spela upp en teater på vår redovisning på temat. Och herregud, när vi bytte om, jag har inte skrattat så mycket på länge. Alla såg så himla fula ut ;D Herregud! Och johan låg på golvet och skrattade åt min kjol i säkert en kvart. (förresten var det lollos mammas gamla kjol ;> Och den var RIKTIGT FUL!) Redovisningen gick i alla fall toppen och klassen skrattade som aldrig förr. Vi fick VG och det är ju bra det i alla fall :)

Ikväll ska jag bara ta det lungt, tror jag. Inga särskilda planer, så får se om något dyker upp!
Brorsbarnen Oliver och Leo är här just nu och vänder upp&ned på mitt rum. Alltid lika roligt att städa efter dem......

Imorgon ska jag ned på stan en snabbis innan jag tar bussen ut till brorsan vid fyra. Sedan blir jag kvar där hela kvällen, käka gott och dricka. Great!

Sedan på söndag fyller jag år, ska bli riktigt roligt det :) Fick massa grattiskort idag på posten från t ex olika personer i släkten. Fick också ett från Peter, som är som en bror för mig, finns ingen härligare person och vän! Och hans kort var ju det bästa ever ;D Han om någon gör mig alltid så härligt glad :)

Nej, nu ska jag fixa med lite saker. Over and out!

brighter each day

Jag är trött, trött, trött och åter igen trött.
Bara en dag kvar, sen är det sportlov. ÅH! Det kunde inte komma lägligare alltså. Det ska bli så fruktansvärt skönt att ha lov, vila upp sig lite. Inte behöva tänka så mycket på alla dessa måsten, utan man kan för en liten stund lägga de åt sidan. Skönt.
Skoldagen idag bestod av tema, lunch, spanska (där vi spelade memory hela lektionen typ, väldigt givande, verkligen...) och sist religion. Och ikväll ska jag göra samhällsläxan, duscha och sedan glo på någon film, nya beck filmen "advokaten" kanske? hmm får se.
Har kikat lite på en ny mobil också, försöker övertala mamma ;> Det går kanske åt rätt håll.. ;D


Lollo ska skriva sveriges statsministers namn på ett papper,
hon stannar upp och tänker jättelänge, sedan säger hon:

-nej vänta lite nu, vad heter han egentligen?

Lännis sitter vid en stor världskarta som sitter på väggen i skolan, sedan pekar hon på ett land och säger:
-jaa men här har vi grekland,det landet ska jag ta över
-lännis, det där är italien

Fråga inte :)


3 dagar kvar tills min födelsedag, ååh jag längtar! ;D

18:39

71313-39
Dagens vill-ha-begär!
Allt är från net-a-porter.com, förutom shortsen som är från hm.se

just like that

Dagen idag blev lite annorlunda än vad jag hade tänkt mig. Hade tänkt att plugga den största delen för att sedan träffa annie lite. Men nepp, så blev det inte direkt. Brorsan ringde vid 8 och behövde verkligen en barnvakt åt oliver och leo. Och eftersom jag är en sån himla snäll lillasyster, så ja.. det var ju bara att kliva upp då >< Fast oliver och leo är så härliga, solsken båda två! Så det var mysigt att träffa dem.. iofs gör jag det ofta. Men äh ;> Känns så läskigt att leo som bara är 1 år, ska opereras om ungefär 1 månad. Han har bara en fungerande lunga och måste operera bort den lungan som ej fungerar och sedan måste de operera bort halva hans friska lunga också. Så i slutänden kommer han bara ha en halv lunga. Usch.
Var iaf barnvakt till 14.30 ungefär, så då fick det bli att börja plugga direkt, och stressad som sjutton var jag. Fyy. Efter första delen på naturkunskapsuppsatsen så körde jag fast ordentligt ;/ Vilket bara sänkte motivationen ännu mer! Men det löste sig iaf.
Har precis duschat nu och ska strax skriva klart uppsatsen, är nääästan helt klart. Sedan måste jag plugga foto. Och imorgonkväll får jag väl fixa det som jag inte hann göra idag. Aja.

Skulle vilja slänga mig i soffan nu och titta på en film, men nepp.

You keep on talking, but nothing happens .
You've got big plans for your brilliant future,
where streets are gold paved and you're the man.

idiot

Åh!!! Hur kunde jag? Vilket pucko jag är ibland. Att jag ens trodde på det, att jag ens trodde på dig. Jag kände och hoppades att du kanske var ärlig denna gång.
I guess I was wrong, once again.

I'm done with you.

been acting like sour milk

Dum som jag är så skjuter jag lätt upp saker och ting, så igår fick jag sitta och börja skriva på en rapport, dagen innan inlämningen ;/ toppen! Tog massvis med timmar, men efter en massa slit så blev den klar i alla fall! Men jises vad trött jag var då, usch. Sov skönt inatt i alla fall, det kan jag lova!
Dagen idag började med idrott och vi dansade, uuunderbart! Saknar dansen riktigt mycket nu när jag har tagit uppehåll, men men. Efteråt var det matte, sedan lunch, svenska, spanska och foto. Näst sista lektionen i foto-kursen idag, men jag är klar med alla uppgifterna. Puuh. Ska fixa lite småsaker på onsdag bara, plus att vi ska ha ett litet prov då. Men det känns lite tråkigt att kursen är över snart :( aja.
Nu sitter jag här i mjukiskläder och har precis ätit middag, och ikväll ska jag ta det lungt, titta lite på tv och prata i telefon :) Ska bli så skönt, är så himla trött.
Imorgon måste jag jobba som tusan på naturkunskapsuppsatsen ;/ Fy va tråkigt! Att den är svår gör ju inte saken bättre heller, bläblä.


Jag förstår mig inte riktigt på dig, tjejen? Är det nu du kommer krypandes tillbaka?
För om det är så läget är, så kan du ställa dig upp och vända..

don't let yourself fall apart

Jag önskar att jag bara kunde slita ur denna känsla ur min kropp. Slippa den, totalt.
Jag skulle behöva komma iväg ett tag, iväg från Norrtälje, från Sverige. Åka utomlands och bara tänka på ingenting, förutom en själv. Ta nya tag och vara redo för livet igen när man kommer tillbaka till trista Norrtälje. Ja, det är precis vad jag skulle behöva just nu. Det vore skönt.

härligt!



The motorhomes - Into the night

repeat, repeat, repeat

gosh!

gosh!

Halsband från urbanoutfitters.com
Klänningar från hm.se


pull out the nails from your bones

Den här dagen har bara varit allmänt dryg och seg. Det är tur att man har härliga vänner som lyser upp tillvaron!
Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt, troligtvis träffa lite personer och umgås. Trevligt och mysigt!
Nästa vecka har jag massvis med skolgrejer att fixa, jag ser inte fram emot det direkt :( Har en stooor uppsats som ska lämnas in på måndag och jag har knappt börjat! Typiskt mig. Så det blir att sitta hela söndagen och skriva, tråkigt för mig.. ;( Sen har jag ännu en riktigt stooor uppsats som ska in på onsdag, som jag inte heller har börjat på. Plus att jag har redovisning och samhällskunskaps läxa till fredag. Boring. Jag hatar att jag så lätt skjuter upp saker till sista minuten. Äkta Pernilla, definitivt! Aja. That's life!


How can you go on live like that?
Each day you die a little bit, it's too bad.
It's not too late, open your eyes.
You're still here with us, get back on the ground.


vill ha, vill ha, vill ha

scorett

GIVE ME!
Från scorett.se :)

Alla hjärtans dag!

Alla hjärtansdag idag och min mamma är allt för bra gullig hon! Fick massa fina saker av henne, men sötast av allt var nog kortet! Aww. Min mamma är bäst i världen :) Sen fick jag ett kort utav mitt brorsbarn emma också, som hon hade gjort själv. Gulligaste ever :)
Har precis ätit jättegod middag, med alla hjärtansdag-tårta som efterrätt. MUMS!! Så hade mamma köpt någon alla hjärtansdag-cd, med låtar som Christina Aguilera-Hurt, Kelly Clarkson-Because of you, Nick Lachey-I can't hate you anymore osv osv. Inte många låtar som verkligen handlade om bra och lycklig kärlek om man säger så ;>
Och jaa, min mamma går verkligen in för sånna här dagar ;D

Skoldagen idag har varit helt okej! På lunchen satt jag, annie och lollo vid datorerna. Så kikade vi på en musikvideo, The Motorhomes - Into The Night. Slutade med att vi satt och grät floder, den videon är SÅ himla sorglig. Så där satt vi i skolan och våra kinder och ögon var helt blöta. Usch så sorgligt ;>
Sista timmen har vi naturkunskap i 1h och 40 min typ. Och vår lärare pratar bara, så det är bara att lyssna hela lektionen. Vilket är så himla tråkigt och i slutet av lektionen idag spårade jag, annie, jonte och lollo TOTALT. Vi hade så himla roligt och vi kunde verkligen inte sluta skratta eller prata. Underbart! Tillsagda allt allt allt för många gånger och irritationen hos alla andra blev bara större och större, men har inte skrattat så pass mycket på länge ;> Så det var det värt.

Ikväll är jag bänkad framför tvn, det kan ni ge er på! "Men in trees" kl. 20, "Top model" kl. 21 och "Lustgården" kl. 22! UNDERBART VILL JAG LOVA.

hjärtan

Oh vänner och familj, ni betyder oerhört mycket.
Where would I be without you?

you gotta love it!

Hittade ett par tröjor, ett halsband och skor på Topshop som jag verkligen skulle vilja ha. Speciellt de 3 översta tröjorna, MEEE WAAAAANT!!

topshop

Lista.

10 favoriter:
Färg: vitt
Mat: Tacos
Band: Oj, det finns ju så många favoritband!
Film: You got served mfl
Bok: "Stenhjärta", "Om jag inte hade sett honom", "I taket lyser stjärnorna" mfl
Sport: Att spela: innebandy, att titta på: ishockey
Årstid: Sommar.
Veckodag: Fredag och lördag!
Glassmak: Choklad ftw.
Tid på dygnet: Hmm.. beror på vilken dag det är.

9 för tillfället:
Humör: Glad men trött.
Smak: Äpple.
Kläder: Tunika, cardigan och mjuksbyxor.
Bakgrund: På datorn? En härlig bild från i somras på vännerna.
Nagellack: Ett genomskinligt basnagellack.
Tid: 18:54
Omgivning: Mamma.
Irritationsobjekt: Inget just nu.

8 första:
Bästa vän: Mathias.
Screen name: Ehm...
Husdjur: Hund.
Piercing: Öronen.
Förälskelse: Oj, allra första... var nog felix det!
Musik: första musik.. spice girls kanske? ;D
Bil: None.
Kyss: var 5 år och det var med felix.

7 senaste:
Alkohol: Förra helgen.
Mat: Korv och makaroner.
Dryck: Vatten.
Biltur: Skjutsen till skolan.. i.. torsdags tror jag.
Kyss: Några veckor sedan.
Spelad låt: Coldplay - yellow.
TV-program: Laguna Beach.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Nopp.
Badat naken: Jaa.
Varit med på TV: Jajamänsan!
Kysst någon du inte känner: Jo.

5 nej tack:
Kläder: hög midja - nooo thanks!
Mat: Stuvade makaroner.
Musik: Dansband typ.
Dryck: Whiskey, blä.
Personlighetsdrag: Egotrippad till max!

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Duschade och lite tv-tittande.
Du kan höra just nu: Min musik. James Morrison just nu.
Du inte kan leva utan: Mina mjukisbyxor, min mobil och nära&kära!
Du gör när du har tråkigt: Bloggar eller glor på tv.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Mina närmaste.
Du tycker om: Vännerna och familjen!
Du inte gillar: Too many.

2 val:
Kaffe eller te: Te.
Vår eller höst: VÅR VÅR VÅR VÅR! give me..

1 önskan: Att leva lyckligt livet ut!

great!

Var inne och kikade på asos.com, like always. Och de får ju in nya saker hela tiden! Love it! Fann ännu lite saker som jag inte skulle tacka nej till. Vill ha, vill ha, vill ha!

ooh..


* Sterling Silver Daisy Necklace
* Rose & Co Rose Petal & Glycerine Lotion
* Rose & Co Handbag Gift Set  (handkräm)
* Guess Logo Steel Watch
* Rose & Co Rose Petal Bath & Shower Creme


you bring sunshine

Dagen började med att ha idrott, påväg dit var jag så otaggad som man kan bli, för jag var så fruktansvärt trött! Men vi skulle i alla fall köra doppboll och sedan ha redskap. Och doppboll har vi ju spelat förut, men idag var det så jäkla roligt! Men vår klass kör på ganska så hårt, så självklart får man känna på lite smärta. Någon gjorde något konstigt med min arm, så hela armen började svida ;/ Och jag fick ett knä rätt i mellangärdet, så fick rejält svårt att andas, men hej det var bara att köra på. Hade matematik sedan, i 1½ timme. Booring. Men det gick i alla fall riktigt bra! Sedan lunch & sen svenska. Sedan skulle jag ha spanska och idag tyckte jag att det kändes helt okej att ha spanska, eftersom jag äntligen skulle få lämna in min uppsats, men guess what? Jo. Vi har ingen spanska, hon är sjuk. Visserligen riktigt skönt, men ändå! Så jag fick chilla med anniepannie istället :) Sen var det foto, framkallade negativ och sen när dom var helt klara så orkade jag inte börja kopiera bilder. Så jag gick hem, skönt att få sluta tidigare ;> Hade ett betygsnack med Birjer, fotoläraren. Har en uppgift kvar och lyckas jag bra med den så har jag troligtvis MVG i foto! Känns ju härligt det :)
Den här dagen har verkligen varit toppen! Har varit på härligt humör hela dagen och det mesta har gått min väg, verkligen! Hoppas den slutar lika bra också :)


Your skin. Oh yeah your skin and bones turn into something beautiful.
And you know for you I'd bleed myself dry, for you I'd bleed myself dry.

i'm not giving in

Vädret idag var ju kanon! Var ute i cirka 2 timmar med lovisa och fotade och det blev nog några toppenkort skulle jag tro! Köpte i alla fall hårspray och veckorveyn sedan. Och i veckorveyn hade dom att man fick 20% rabatt på ellos.se. Och ellos är aldrig något som har tilltalat mig, har alltid tyckt att det är "tant"-kläder, men nu var jag tvungen att kika lite på deras hemsida för att se vad dom hade. Och jag fastnade faktiskt för ett linne som var ganska så snyggt! Linnet finns i svart, gult och grått. Men det gråa blev min favorit och jag skulle inte tacka nej till det faktiskt. Med ett snyggt och långt halsband vore det toppen!

by ellos
Har precis skrivit klart spanskauppsatsen. Känns riktigt skönt att den är klar nu. Att jag äntligen kan få lämna in den, så att hon blir nöjd och glad! :) Tänkte snart hoppa in i duschen en sväng och sen blir det nog att glutta på tv resten av kvällen :)

sleeping with one eye open

Sitter och äter frukost just nu, gick upp för drygt en timme sedan. mmm skönt att få sova!=) Ska strax ut med lollo och fota lite. Inte många veckor kvar nu på foto-kursen, så har lite uppgifter kvar att göra klart. Så jag hoppas att dom blir gjorda idag! Det är i alla fall fint väder, sol. Så det ska bli skönt att komma ut :) Blir nog en tripp till flygis också, tänkte köpa ny hårspray och veckorveyn. Får se! =) Sen ikväll måste jag göra klart spanskauppsatsen, annars kommer hon bli riktigt sur imorgon, eftersom den skulle ha varit inne för längesedan. Men men.
Nu ska jag springa och borsta tänderna och sedan ut i solen. MYS! Ha en bra dag!

-

GIVE ME!

MulberryJimmy Choo

Mmmm. Har alltid trånat efter dessa två väskor! Vill-ha-begär så att det skriker om det.

I love the way you laugh

Det är svårt att ta en massa ord och försöka få dig att verkligen förstå hur mycket du betyder för mig. Jag skulle hellre vilja visa upp en film för dig med alla våra minnen. Den skulle bli söt, med alla gånger vi skrattat hejdlöst så att tårar har runnit och magen har gjort ont och med alla tusentals saker vi sagt när vi är trötta och sömn är något vi skulle behöva.

Jag antar att allt jag egentligen vill säga är - Tack. Tack för att du finns i mitt liv.

I'll be your best kept secret

Dagen började med att jag hade prov i samhällskunskap, gick ganska så bra :) Sedan spanska, vilket alltid är trist. Lunch och vi sprang ned på stan en sväng. Hittade en tröja, rea på rean. 75:-, hej-va-billigt! Och sedan var det tema. Duktiga som min grupp är så blev vi klara igår och lämnade in del 1 då. Så vi har planerat del 2 idag, tänkte göra en teater osv. Kan bli riktigt bra! Och sist hade vi engelska, skrivning av en uppsats. Gick helt okej! kom hem vid 16.45, och började laga lite mat :) Kött och pommes med sås. Mums, massa gott blev det!
Ikväll ska jag bara ta det lungt, tänkte egentligen festa men orken finns inte riktigt. Så det får bli en slapp fredag, skönt det också iofs!
Morgondagen ska spenderas med annie, malin och lollo. Fun fun!

Behöver skriva en önskelista i helgen, plus att jag behöver fota lite och skriva en spanskauppsats (suck).

16 dagar kvar!!


J.T"And now you want somebody
to cure the lonely nights.
You wish you had somebody
that could come and make it right.
But girl, I ain't somebody.
"

Det är omöjligt att tröttna på
J. Timberlakes senaste album.


BRRRR

Svinkallt det är idag då! Trodde allvarligt att jag skulle frysa ihjäl imorse när jag var på väg till skolan. -20 grader är inte att leka med. Brrrr. Jag är så trött på snö och kyla nu, JAG VILL HA VÅR OCH VÄRME! Kom kom kom kom...

VÅR!!!!

oh,sing to me

When you blamed it all on me, I should have
known that's what liers always try to do.

Klev upp tidigt imorse, for iväg till skolan vid 9 för att fixa klart grupparbetet. Del 1 ska vara inlämnat på fredag, så vi tänkte göra klart det sista. Har lite kvar att fixa på torsdag, men annars så! =) Det tog ungefär 40 minuter och sen åkte jag&lollo in till stockholm. Var inne vid 11 och sedan shoppade vi loss i flera timmar. Kom hem lite efter 17. Men oj vad trött jag är nu, somnade visserligen på bussen men usch.. trött trött trött.

Detta köptes i alla fall:
* Två tröjor
* Jeans
* Halsband
* Örhängen
* 3 skivor
* Solglasögon

Riktigt nöjd över köpen i alla fall, så nu behövs det inte shoppas mycket på en tid framöver. Behöver inget speciellt nu. Sen behöver jag nog spara lite pengar, det försvann en hel del idag vill jag lova... Skulle egentligen vilja köpa nya skor och jag var såååå nära att köpa ett par. Men jag väntar med att köpa skor, väntar till våren istället!=)

Nu ska jag strax se Laguna Beach, sedan duscha och sen ska jag bara slappa. Skööönt. Ha det bra!

brinn

Jag vill bränna upp min mattebok.
Jag har suttit ett antal timmar nu och försökt plugga. Men som sagt,  matematik kommer verkligen aldrig bli min grej. Provet imorgon kommer gå så galant, verkligen. =/ suck på mig själv..

kasta loss

Igår när jag satt på bussen med härlig musik i öronen och med ögonen på en fantastisk solnedgång, så kunde jag verkligen inte sluta le! Det var så härligt underbart. Det känns nu i hjärtat att jag är på väg framåt, äntligen.

Gårdagen var mysig och härlig, precis vad jag behövde. :)
Kom hem för 1 timme sen typ. Ska strax sätta mig och plugga matte... kan det bli tråkigare? - Nej, skulle inte tro det. Men äh, det blir till att bita ihop helt enkelt.

Saknar Jossan-darling.

ANNIE-RARING



Annie Ringefors, bästa vän. Vad skulle jag göra utan dig?
Hur jag än vrider och vänder på min värld så kommer alltid
jag stå vid din sida. Vi har minnen tillsammans som är
oslagbara och jag skulle aldrig byta ut dem mot något annat!
Du är min hjältinna!
Jag lever som bäst när jag vet att du går brevid mig.

world, here i come

Min värld kretsade ganska mycket runt dig förut, men det var då och nu är nu. Det är trist att se att du inte riktigt bryr dig, men vad kan jag göra åt saken egentligen? Jag har försökt och det är synd att du inte förstår hur många ggr jag verkligen har försökt. Jag känner att jag har gjort allt och nu är jag helt enkelt trött. Det leder ingenting till att försöka mer, allt bara går nedåt istället för uppåt då. Jag vill ha kvar dig i mitt liv, men det kanske är omöjligt? Vad vet jag.. En sak vet jag i alla fall - så här kan jag inte försätta. Det är inte rätt mot mig själv. Livet är värt mer än att stanna här i denna sörja. Du ska inte få mig att stå kvar på ruta 1 längre och jag tänker inte falla tillbaka igen. Det är över.

Jag älskar stunder då man inser saker och ting,
då man ser allt ur ett annat perspektiv.
Då börjar man leva på nytt.

it won't stop

Idag hade jag sovmorgon, och inte en kort sådan, nej nej, jag hade sovmorgon till 13.30! Underbart skönt må jag säga. Hade sedan tema i 2 timmar, grupparbetet går så himla bra! Och sist, svenska i cirka 1 timme. Men gick till tidigare, skulle iväg till synsam. Kom sedan hem vid 17, maten var precis klar när jag kom, vilket var tur, för jag var riktigt hungrig! Och har suttit här ett tag nu :)
Ikväll blire bio, The Holiday!  Jude law.. grrr... och biopopcorn.. MUMS. Ska bli riktigt mysigt det.
Imorgon ska jag försöka plugga lite matte under dagen, har nämnligen matteprov på måndag och som sagt - matematik + pernilla = omöjligt. Sedan tar jag 15.50-bussen till min käre bror, käka tacos där och så. Himla myyysigt :)
Söndag åker jag väl hem med 12 bussen som vanligt och sen när jag kommer hem måste jag verkligen råplugga matte. Jag är så otaggad som man kan bli på att ha matteprov :( Suck...

The holiday


Now I see the burden you gave me. Is too much to carry, too much to bury inside. I guess you're the only one that nobody changes. I guess you're the only one left standing, when everything else goes down. Just 'cause it's all in your head, doesn't mean it has to be in mine. Don't believe what you said, still can't get it out of my mind. I've tried to find myself in approval. I've already been there, already done that. It got me nowhere, it brought me nothing but a good place to hide in.
-

Tänk att det kunde bli så tomt, det var ju det här jag egentligen ville! Eller, jag vill det ju fortfarande... men på något sätt vill jag inte. SUCK, blir inte klok på mig själv! Ditt behov av att behöva mig var så stort att det blev för tungt för mig, och nu... nu behöver du mig inte alls och jag känner mig tom..