oncontextmenu="return false"

While she starts to cry, mascara runnin' down her little Bambi eyes.

Ligger i sängen, göttar mig med smoothie och äpple-bitar. Kan inte bli bättre. Eller jo, om personen som jag pratar i telefon med vore här. Men man kan inte alltid få som man vill har jag hört. Well, godnatt på er!


Mobilinlägg.

Drog till min bror efter jobbet, om en stund vankas det middag och just nu är det dans som gäller. Mina finingar!


If I could write out my own dream for the next time that I sleep, you'd be the first one that I see.

Gårdagen var grym! Hade en riktigt rolig kväll/natt, så det tackar vi för! Kvällen avslutades med sovsällskapet Jessica, vi sov läänge och jag mår bättre idag än vad jag nog borde. Men jag har varit läskigt trött hela dagen trots många timmars sömn, så idag har jag varit lat och strax tänkte jag krypa ned i sängen och titta på film. Slapp söndag.


wild one

Vin och världens finaste jessica, snart vidare på födelsedagsfest. Jag gillart.



Mobilinlägg.

Hänger på jobb nr 2. Myser i soffan och dricker te, inte helt fel och perfekt för mig som har halsont. Men jag känner mig inte sämre idag iaf, så det är skönt!! Längtar tills jag slutar, så jag kan få krama på mina fina brorsbarn och sedan ikväll få dricka vin och dansa. Gött liv.


all the lights mean nothing without you.

Har precis flängt runt på stan med Jessica på jakt efter en födelsedagspresent, en sväng på systemet och lite kikande i affärer. Kvällen blir otroligt lugn med att dricka te och titta på serier i sängen, jag är trött som få och börjar troligtvis bli förkyld. Att kidsen aldrig lär sig att de inte ska smitta mig med deras baciller, morr. Imorgon blir det jobb, efter det blir det kalas&middag hos min bror, sedan får jag dra hem och speedfixa mig, och kvällen fortsätter sedan med födelsedagsfirande, vin och utgång. Så den här förkylningen som är på g får gärna ha försvunnit till imorgon, sånt finns det inte tid till då. Tror det blir en grym dag och kväll!


Mobilinlägg.

Hängt på jobbet sen 6.30, varit så trött hela dagen. Myser lite med nyvakna kids just nu, bah 40 min kvar och sen kan jag få åka hem och chilla lite, innan det blir att träffa Jessica. Soft.


It's everything you wanted, it's everything you don't.

Mah, jag vet att det ekar här inne och att jag är världens sämsta på att lägga energi på att skriva något. Livet kommer lite emellan ibland. Men suget börjar komma tillbaka! Sen sist jag skrev har jag haft världens bästa dagar med älskade anton, haft så där överdrivet mysigt hela tiden, kollat på stjärnorna, kramats, druckit vin, ätit så jävla gott, skrattat, åkt pulka med kidsen på jobbet, kramat en ledsen bror i flera timmar, jobbat lite för mycket, varit fruktansvärt trött, gråtit, blivit kall, blivit varm, lyssnat sönder så många låtar, saknat, tänkt, känt sån kärlek, druckit massa te med världens finaste jess och bara varit.

Idag har jag hängt på jobbet i 12 timmar. Fet arbetsdag och sedan avdelningsmöte, ah men alexandra känner mig allt för väl och tar med sig choklad till mötet. Socker när det är som bäst. Nu ska jag äta äppel-bitar (som typ är mitt nya kvällssnacks?) och glo lite serie, få mitt godnatt som jag inte kan sova utan och sen blir det behövlig sömn.



He loves me with every beat of his cocaine heart.


you fit me better than my favourite sweater

Ny vecka och jag har varit förkyld som ett as sen i fredags. Mah. Inte kul. Tagit det lugnt i helgen och borde därmed vara lite friskare, men icke. Bah kötta sig igenom dessa jobbdagar och se ljusglimtarna - ikväll har jag fått krama på finaste oliver&leo och på torsdag kommer anton. Fint.


Mina guldkorn här i livet.



I may be foolish to fall as I do.


2012

Min nyårsafton kunde inte ha blivit bättre. Åt ruggit god trerätters (jag hade matkoma efter), drack gott och hade förjävla fina människor omkring mig. Första dagen på detta nya år bestod mest av soffläge, serier och mat. Japp. Soft.

Älskade älskade älskade storebröder. De finaste personerna jag vet.


Mobilinlägg.

Efter en kanon helg, så är man tillbaka på jobbet. Kramas med kidsen och dricker för mycket kaffe, precis som vanligt. Men ack vad jag saknar i-m.