oncontextmenu="return false"

Födelsedagshelgen.

Jag har haft en jättefin helg. En bra födelsedagskväll med fina vänner, mycket vin, söt överraskning, dans och sovsällskap. Lördagen bestod av kalas med familj&släkt, fina presenter som jag är jättenöjd med (speciellt mitt nya objektiv som jag suktat så länge efter) och till kvällen blev det tre-rätters och vin hos min bror. Dock började min hals spöka redan på eftermiddagen, så natten till söndagen ville jag ta bort min hals från min kropp, satan så ont jag hade. Igår ignorerade jag min förkylning lite och det blev en sväng till ikea på förmiddagen. Det var dock jobbigare än vad jag trodde det skulle vara att gå runt på ikea samtidigt som man är sjuk. Jag la mig och vilade på varenda soffa som fanns, och det finns ju en del.. Sedan under hela eftermiddagen och kvällen låg jag under täcket och gnällde så gott jag kunde. Somnade kl 21 med 40 graders feber. Idag är jag dock feberfri, halsen känns lite lite lite bättre, men jag låter som en kråka, nyser, hostar och snyter mig typ hela tiden. Så är hemma från jobbet idag, hej ångest. Men imorgon måste jag dit, så då får det bli massa ipren och nässpray och bah bita ihop.

it's my birthday

22 år idag! Nu drar jag till jobbet där jag kommer spendera den största delen av min födelsedag, sen ikväll blir det vin med bra folk och sedan kalas med familj&släkt imorgon. Jag är nöjd.


onsdagskväll

Efter en dag av jobb och en middag med emelie, så sitter vi här i soffan. Blåbärspajen står i ugnen och sedan har vi även glass väntandes på oss. Life is good.


I just want to keep this dream in me

Gårdagen var supertrevlig! Vi traskade runt på stockholms gator och jag hittade en hel del: en blus, två par leggings, ett par jeans, ett armband, ett halsband, massa smink, sminkborste, underkläder och en väska. Hur nöjd som helst! :) Vågar jag kolla kontot? Njae. När jag väl kom hem på kvällen blev det häng med dennis. Och idag har jag bara jobbat hela dagen. Börjar dock få lite ont i halsen, och sjuk vill jag verkligen inte bli till min födelsedag! Så jag klunkar i mig kan jang och försöker få i mig massa nyttigheter.


storstan'

Godmorgon! Nu ska jag strax kila till bussen för att åka in till sthlm och möta upp emelie.
Idag är det shopping och catching up med emelie som gäller! Jag gillart. Bra söndag.

Ligger i min brors soffa efter en dag av b...

img_0978 (MMS)

Ligger i min brors soffa efter en dag av bakning med mina små hjärtegryn. Det doftar god mat just nu och jag är hungrig som få. Min brors mat är bäst! Sen melodifestivalen, kladdkaka och mys. Perfekt kväll.


as long as I'm laughing with you

"..hur viktigt det är att bara kunna skratta åt små enkla saker, som att en vän råkar spottar ut cola på mcdonalds, när man berättar om helgens bravader, eller att man delar ett skämt som ingen egentligen förstår, det är bara roligt ändå. Det är så viktigt att det är lätt till skratt."

Hittade detta stycke i ett av mina gamla inlägg, och åh vad jag minns när emelie spottade ut den där colan för att hon började asgarva åt något jag sa och hur jag flög så snyggt åt vänster ner på golvet för att inte få cola på mig, och hur hon sen satt där med cola på sig överallt, och kunde fortfarande inte sluta skratta. Och när jag häromdagen kikade på en gammal film på oss två, och det enda vi gör under hela filmen är att skratta. Konstant. Åt ingenting. Vi bara tittar på varandra och skrattar. Det är så fint.
Hur jag inser att jag har så fruktansvärt många minnen tillsammans med emelie, som nästan alltid innehåller skratt. Vi har känt varandra i 16 år, och trots att vi är så otroligt olika och har haft våra upp&nedgångar, så kan ingen kan få mig att skratta så mycket som jag gör med henne.

"Apologizing does not always mean that you are wrong and the other person is right.
It just means that you value your relationship more than your ego."



are you leaving

Erik Hassle har släppt en ny singel (kommer även ett minialbum), där han samarbetat med Jocke Berg och Martin Sköld.
Och jag gillar det. Erik Hassle har en bra röst och man hör även liten touch av kent.
Lyssna.

pretend that you want it, don't react, the damage is done

Dagen började med en frukost med mina bröder och finaste leo. Hur mysigt som helst. Sedan bestod resten av dagen av jobb. Nu ligger jag här i soffan, fortfarande mätt efter middagen och är hur trött som helst. Så jag ska ta en lång dusch, sedan äta popcorn, halvglo på någon film och småsova lite. Fy så skönt. Imorgon ska jag träffa mamsen, och sedan baka med emma&nellie. Mina små hjärtegryn.
(jag fyller även år om 1 vecka. Mah, 22 år.. det ger mig lite åldersnoja faktiskt.)

14 februari.


Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag.

spelas mest just nu;



Dagen efter.

Gårdagen var riktigt trevlig! Jag kom i säng runt 5 imorse, sov till 10 och sen var det riktigt svårt att somna om. Men ack så mysig bakisdag jag har haft med jessica idag! Vi tog oss ned på stan för frukost, och resten av dagen och kvällen blev det soffläge hemma hos henne. Vi har glott filmer, ätit gott och gnällt lite över hur vi mått idag. Precis som det ska vara dagen efter.

Nu ska jag chilla en stund och sedan blir det sängen. Trött tjej.

Bästa lil' J


Lördagkväll.

Kvällen kommer spenderas med bra folk och vin. Jag är nöjd. Riktigt nöjd.




bullets.


feel your heart jump out of your chest






Träning

Dagen har bestått av jobb, sedan lunch nr 2 med jossan, lite häng med jessica efteråt och strax ska jag möta upp jessica för träning. Jag är råtaggad! Jag började jobba kl 6 imorse, och med träning på det så jag lär ju vara helt dödstrött och somna som ett ovaggat barn ikväll.


you been puttin' up with my shit just way too long

Gårdagen bestod av jobb, sen mötte jag upp jessica för en sväng på stan. Hittade en fin blus och även nya träningskläder. Jag och jessica tänkte att det är dags att komma igång med träningen nu, vi är råtaggade! Så ser ni två totalt otränade tjejer på friskis så är det vi! Sen bestod kvällen av tedrickande och tvkikande med jess. Bra grejer! Idag har jag jobbat, kom precis hem och strax hämtar jessica upp mig, goodie. (Ett himla upprepande av dig i denna text, jess. Haha)


still tangled up in you

Gårdagen började med en sväng på stan med Annie, hittade lite smått&gott som fick följa med mig hem. Sen mötte jag upp mamma, ytterligare en sväng på stan och sedan flygis. Sen skjutsade hon mig till min bror där jag hängde resten av eftermiddagen, gosade med emma&nellie och blev bjuden på middag. Sen ringde en gråtande mamma till mig&daniel, det visade sig att hon hade halkat och troligtvis brutit armen. Så hon behövde snabbt in till akuten och hon behövde då att jag kom ut till henne på vätö för att passa hundarna. Så jag fick hoppa in i en taxi och jag har nog aldrig sett min mamma ha så fruktansvärt ont. Det visade sig att från armbågen och nedåt är armen av. Hon blev gipsad och på tisdag eller onsdag kommer hon opereras eftersom skadan är så pass allvarlig. Min söta lilla mamma. Så min lördagkväll och även denna dag spenderades hos henne. Sen när jag kom hem ikväll så hörde sötaste Jonna av sig, som kom hem över helgen för att överraska alla. Så det var riktigt riktigt roligt att få träffa henne en stund!

Nu ska jag glo på lite serier, mys.

det finns en första plats som inte går att nå

Jag är fit for fight igen! Känns jätteskönt! Gick ned 5 kilo under dessa dagar, sinnes ju. Så nu ska jag äta upp mig igen bah, inte svårt för mig som gärna äter konstant. Men idag har jag&mamma varit på Albano djursjukhus med simba (han hade en stor operation för ett par månader sen, med sitt ben, så han har rehabilitering nu. Han får gå på ett löpband i vatten en gång i veckan. Ser sjukt roligt ut) handlat och sedan gått en promenad med Dennis. Nu håller jag på att tvätta, vilket är galet galet behövligt nu. Och imorgon är det tillbaka till jobbet, som jag längtat! Känns dock lite weird att man bara ska jobba en dag, och sen är det helg. Men det är gött det.

Dagens tidsfördriv:



(första boken var väldigt fin, så jag hoppas denna är minst lika fin)

Tyck synd om mig rååå.

Jag var symtomfri i 1½ dygn och var glad över att jag äntligen skulle få gå till jobbet imorgon. Tror ni inte att jag vaknar upp inatt, extremt illamående, ont i magen och sen såklart spyr? Herregud. Min kropp orkar absolut inte detta mer. Så ja, att få gå till jobbet imorgon kan jag fetglömma. Vilket också gäller torsdag. Jag är så trött på att ligga hemma, må dåligt och glo på film, jag har gjort det konstant i 3 dagar nu. Urk. Dricker lite proviva just nu och hoppas på att jag snart kan få i mig lite lite mer.