oncontextmenu="return false"

PANIC! AT THE DISCO 11/10 - TACK SOM FAN

var på panic! at the disco igår, HELT JÄVLA UNDERBART!!! jises :O

vi tog tre-bussen in till sthlm, sen var vi vid medborgarplatsen vid typ 16. så fick vi vänta på anders, sen kom han 45min senare typ. så drog vi till donken för att käka innan vi tänkte gå och köa. och så kommer vi in på donken, ställer oss i kön, som är ganska så liten. så hör vi några som snackar engelska, sedan blir vi helt jävla chockade. vilka står inte 0,5 meter ifrån oss? JO, PANIC! AT THE DISCO!!!!!!! vi blir helt till oss och livvakten ser att vi har märkt att det är dom, så han småskrattar lite och gör sedan en gest att vi inte får störa dom, får inte bli nån uppståndelse typ och blablabla!:( men iiiiiiiih, stod så himla nära. ;D och gosh vad snygga dom var :| amagad. sen när dom ska slänga sin mat så får vi ögonkontakt med dom, wiiie.
sen iaf så går vi och ställer oss och köar. köar i typ 2½ timme, sedan får vi gå in och köa i 1h till. sen får vi gå in och ställe oss, och vi kom läääängst fram till stängslet ;D så får man stå där i 1h innan The sounds <3, som var förbandet, börjar. Men HELVETE vad folk tryckte på ;/ det var sjukt. har varit på många konserter men detta var seriöst sjukt. asmånga svimmade innan ens förbandet börjat :/ gick inte alls att andas eller röra sig. man satt typ fast ;> men men. sen börjar iaf the sounds, sjukt bra! sen när dom har kört ett tag. så är det 1 timmes paus typ. sen kommer p!atd, HUR BRA SOM HELST!!!!!!! så jävla grymma live! obeskrivligt. dom körde i typ 1½ timme.

OCH JAG VAR SÅ JÄVLA NÄRA ATT FÅ TRUMPINNEN NÄR DOM KASTADE DOM ÖVER PUBLIKEN:( hade den i min hand, men förlorande den :( jävla skit. sen försökte jag få den andra, men det gick inte det heller. :( damn ;>
kom i säng 01.30, TÖLIGT trött imorse då ;p

men ni som inte var där missade verkligen något! annie och jag har pratat om p!atd hela dagen ;D och vi lär nog prata om det länge länge till! underbart underbart underbart.


Panic! at the disco
11 Oktober 2006
Pernilla, Annie & Anders
LYCKORUS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP..?

E-postadress:

URL:

Kommentar: