oncontextmenu="return false"

Ett leende kan ta dig så långt

Det känns som om tiden står still idag, jag har hunnit med en hel del saker, men ändå tickar tiden så jäkla långsamt framåt. Och jag är trött, ja, trött trött trött. Jag får verkligen aldrig sova ut. Inatt (eller ja, imorse vid 4) gick jag och la mig med tanken på att jag faktiskt kan sova riktigt länge idag. Men inte fick jag det inte. Vilket kanske å andra sidan kanske är bra, men ändå.

Imorgonbitti, kl 7 (!) bär det av till Kolmården med familjen och Oliver&Emma. Ganska så supergulligt och det ska faktiskt bli mysigt :) Kommer hem sen på söndagen, chill.


Skolan drar igång på onsdag också, är inte så jättetaggad kanske. Sommarlovet har bara rusat förbi, POFF, så var det slut typ. Men det har varit ett bra sommarlov ändå, verkligen. Jag har ton med nya minnen att spara i mitt hjärta, minnen som alltid kommer få mungiporna att åka uppåt.
Jag säger som min käraste Em - den här sommaren har verkligen innehållt alla slags känslor som man kan komma på, jag har kännt allt på dessa veckor.

Jag har lämnat   vissa människor.
Jag har funnit  nya människor.
Och jag har hållt fast  vid dem som jag alltid kommer hålla fast vid.

Lämnat. Funnit. Hållt fast.

Det behövdes. Jag behövde det.

Men jag vet att hösten kommer bjuda på mycket roliga&spännande saker. Och jag längtar, riktigt mycket. Äventyr äventyr äventyr med er.

image248

Kommentarer
Postat av: Sara

Såklart vi hinner med en prommis. :)

2007-08-18 @ 10:08:41
Postat av: em

Lämnat. Funnit. Hållt fast.
Så har det varit, och så kommer det fan bli.
Åh gud vilken höst det här kommer bli. Usch jag har dåligt samvete för att vi inte har pratat, men när jag orkar så ska jag höra av mig på riktigt, så ska vi ses och mysa. Kan inte vi fika i parken eller något innan skolan börjar? Typ Måndag? Om du inte jobbar då?
Jag har så jävla konstiga saker att berätta.
Fan vad Göteborg sög ut allt ur mig!

2007-08-18 @ 16:53:11
Postat av: Sara

Jag håller förresten riktigt mycket med om det du skriver i blogginlägget. Nu är det dags att släppa allt gammalt och hålla kvar det man vet kommer att hålla kärt resten av livet.

2007-08-18 @ 23:56:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP..?

E-postadress:

URL:

Kommentar: