oncontextmenu="return false"

real nice

Måndag igen.
Igår somnade jag fort som attan. Jag var trött, det vill jag lova. Somnade runt 22, så jag var ganska pigg när jag klev upp 7.40 för att göra mig iordning för skolan. Hade samhällskunskap först, var väl helt okej. Och sedan skulle vi ha mattelektion, men vår lärare skulle inte vara där och han sa till mig förra veckan att jag skulle göra mitt prov då, och att han skulle lämna det provet till en lärare som då skulle ge det till mig på den lektionen. Så jag spenderade största delen av gårdagen till att råplugga matte och jag är extremt dålig på matte, men försökte verkligen iaf. Men tror ni inte att han GLÖMMER att lämna provet till en annan lärare, så att han/hon kan ge det till mig? - JO! Så jahapp, får antagligen göra det nästa vecka. Kändes ganska surt faktiskt =/

Sen på lunchen drog jag, johan, lännis, lollo och jennifer ner till favorit-landkrabban och käkade lunch. Gott gott, hur kan man inte älska det stället? Sen upp till skolan igen, hade engelska och sedan spanska. Redovisade på spanskan och det gick väl helt okej antar jag, speciellt eftersom vi knappt lagt någon energi på den redovisningen överhuvudtaget. Bytt idé typ tusen gånger och tiden rann iväg. Men men, okej som sagt! Sen hade vi kommunikation, haha älskar den kursen, så slapp och nice. Hela lektionen skulle användas till att jobba med en uppgift, jag jobbade med Emelie L och hahah, hon är ju bara för gullig den tjejen. "sjöda papporna" - haha. Vi var klara på cirka 45 min (?) och sen fick vi sluta. Alltid nice att sluta tidigare! :)

Kom sen hem och då var mitt brorsbarn Oliver här, lekte lite med honom i det fina vädret. Sen satte jag mig i solen och pluggade lite religion, har prov på onsdag. Kände mig extremt duktig! :) For sedan iväg och tränade med annie vid 19. Skönt skönt. Sen har jag bara chillat :) Mys.

Imorgon ska jag med mamsen till Täby C, nice. Och sen till brorsan en stund. Sen blir det hem och stenplugga religion. Och sen vid 17.30 ska jag till kappahl och inventera. Vilket säkerligen tar 6h, gjorde det förra gången i alla fall. Tröttsamt tröttsamt, men pengar pengar.


Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP..?

E-postadress:

URL:

Kommentar: