oncontextmenu="return false"

Stars came falling on our heads.

En halvt slapp skoldag måste jag säga. Morgonen började med att Annie&jag snabbt skulle fixa ihop en engelska redovisning som skulle ske den första lektionen, men i sistade sekunden bangade vi ur och bad om att få göra på tisdag istället. Annars hade vi nog bara skrattat oss rakt igenom den lilla minuten med våra 8 meningar, hah.
Sen var det samhällskunskap, redovisning, gick väl helt okej. Lunch och sen samhällskunskap igen, med fler redovisningar och tillsist idrott med styrka. Soft. Skönt.
Drog ned en snabbis på stan med Emelie för att kolla en grej, hittade även en liten ensam Johan där som hookade upp med oss. Tvingade honom att prova en grymt ful tjej-jacka på hm, då fick man sig ett gott skratt ska jag säga. VIlket man nog ofta får med den människan ;>

P- den var väl inte så farligt stor
J- tutten?
P- va... tröjan...

Och nu sitter jag här, precis proppat magen full med god mat. Lovely. Ska chilla en liten stund för att sedan duscha och vänta på att Anna&Emelie ska kliva innanför dörren. För även denna fredag blir det utgång, så vi ses i dimman, gott folk!

Upp med händerna, lyfter ett tak, skakar på rumpan och känslan kommer tillbaks.

Kommentarer
Postat av: Johan

mmm, den där människan kämpar hårt för att hålla folk på glatt humör!;)

2008-03-11 @ 21:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP..?

E-postadress:

URL:

Kommentar: