oncontextmenu="return false"

Now you want to be that girl from the song.

Midsommar var fin. Alldeles för mycket god mat, lagom med vin och så där många skratt så att man fick ont i magen. Perfekt. Somnade runt 6, ljust ute.. lite smått irriterande när man ska sova dock.

Midsommardagen var fylld med trötthet. Tanken var att dra till Lidö, men efter mycket om&men så spenderades kvällen med Emelie, vin, musik och kortspel. Sen hamnade vi hos Annie en liten sväng. Knackknack på fönstret. Sen gick vi hem till mig igen, glodde på en härlig film och gottade i oss glass med jordgubbar, bananer, chokladsås och maränger.. och det var inte lite heller, jisses. Fick även sisådär 4 st fyllesamtal från min bror, gah.. han blir så sjuukt pratglad på fyllan. Men sånt är ganska trevligt också. Runt 2 gick Emelie hemåt och jag somnade sött.

Idag har det varit lugnt.
Har varit hos brorsan, sedan handlat med mamsen och tänkte strax börja laga lite middag. Lövbiff med vitlöksost, pommes och sallad. (emelie, vaaaaar är du) Det är galet gott, japp. Sen efter blir det en liten promenad och sen ikväll blir det några timmars jobb. Yepp.

Deportees - missing you, missing me
bra grejer

Kommentarer
Postat av: emma

Tack, tack för det!

2009-06-23 @ 23:08:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
VIP..?

E-postadress:

URL:

Kommentar: